Jadłospis

MENU 23.10.2017 – 27.10.2017

Poniedziałek

 

Krupnik jęczmienny z natką pietruszki

Kotlet schabowy pieczony w panierce sezamowej

Ziemniaki

Surówka z czerwonej i białej kapustki

 

Wtorek

 

Zupa jarzynowa z koperkiem

Makaron spaghetti

Sos boloński

Ser żółty

 

Środa

 

Zupa grysikowa z ziemniakami

Kotlet mielony pieczony

Ziemniaki

Marchewka gotowana z groszkiem

 

Czwartek

 

Zupa pomidorowa z makaronem

Karkówka duszona w sosie pieczeniowym

Kasza gryczana

Mizeria

 

Piątek

 

Barszcz czerwony zabielany z ziemniakami

Ryba pieczona panierowana

Ziemniaki

Surówka z kiszonej kapustki

 

Kluseczki leniwe z masełkiem i tartą bułeczką

wyrób własny

Owoc


Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress