Jadłospis

MENU     21.05.2018 –  25.05.2018

 

Poniedziałek

 

Zupa jarzynowa z warzyw sezonowych z koperkiem

Klopsiki wieprzowe gotowane

Sos myśliwski

Ziemniaki

Surówka z białej i czerwonej kapustki

 

Wtorek

 

Zupa pomidorowa z makaronem

Kotlet schabowy pieczony w chrupiącej panierce

Ziemniaki

Marchewka gotowana z groszkiem

 

Środa

 

Żurek staropolski z ziemniakami

Stek wieprzowy z cebulką

Ziemniaki

Fasolka szparagowa gotowana na parze z masełkiem

 

Czwartek

 

Zupa zacierkowa z natką pietruszki

Gołąbki z młodej kapustki z ryżem

Sos pomidorowy

Ziemniaki

 

Piątek

 

Zupa szczawiowa z ziemniakami

Ryba pieczona panierowana

Ziemniaki

Surówka wielowarzywna

 

Kopytka pszenne [ wyrób własny ]

Sos pieczarkowy

Surówka wielowarzywna


Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress